Businessphones

De tijd van mobiele telefonie verandert. De zelfstandige ondernemer is veel onderweg en wil altijd en overal zijn mail kunnen lezen , direct op internet kunnen en beschikken overeen modern en snel toestel. Mobc heeft hieronder de beste businessphones van het moment uiteengezet. Deze Businessphones zijn direct te leveren en zeer voordelig te verkrijgen i.c.m met een abonnement of als los toestel te leveren voor onze klanten. Uiteraard kunnen wij elk toestel aanbieden dat u graag wilt.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Businessphone voor uw onderneming neem dan contact op met Mobc.

De iPhone 4 bij Mobc te verkrijgen met elke provider en elk abonnement.

De Apple iphone 4 is van alle markten thuis. Zowel voor entertainment als voor zakelijk gebruik heeft de iphone 4 veel te bieden.Het toestel biedt de mogelijkheid om e-mails en contacten te synchroniseren met de zakelijke exchange server voor uw onderneming.
Deze versie blinkt uit in gebruiksgemak. U kunt multitasken en applicaties organiseren in mappen. De Iphone 4 is een van de dunste smartphones van het moment.
De Blackberry Torch nu direct uit voorraad Leverbaar bij Mobc.

De BlackBerry Torch 9800 is de eerste slide-smartphone van BlackBerry. Het toestel beschikt niet alleen over een 3,2-inch touchscreen,maar ook over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord. De BlackBerry Torch biedt daarmee een combinatie van het beste van de BlackBerry Bold 9700(een volledig qwerty-toetsenbord) en de BlackBerry Storm2 (een touchscreen).
HTC Desire Z.

Is de ideale telefoon voor de ondernemer die altijd onderweg is. De Desire Z heeft een uniek schuifmechanisme waarmee onder het touchscreen een volledig qwerty toetsenbord tevoorschijn komt. Ook is er een uitgebreide exchange ondersteuning zodat de zakelijke mails en contacten gesynchroniseerd worden.