Wiezijnwij

Mobile Business Concepts is ontstaan doordat de oprichter vindt dat er in de huidige zakelijke telecommarkt transparantie en duidelijkheid ontbreekt. Veel ondernemers waarbij Mobiele telefonie erg belangrijk is omdat ze daar grotendeels afhankelijk van zijn worden door de providers vergeten. Een structuur vinden passende bij de huidige situatie blijkt toch nog steeds erg lastig. Zeker de zelfstandige en bedrijven tot 50 werknemers worden vaak vergeten en in een algemeen stramien gestopt door de providers waar ze vaak niets aan hebben.


Mobc vindt dat het tijd voor verandering is. De eerlijkheid en openheid waarmee Mobc dit doen is voor ons erg belangrijk. Kan iets niet, dan moet dat ook gezegd kunnen worden. Zelfs in mogelijkheden zitten onmogelijkheden. De markt verandert ook u wilt de telecomoplossingen die bij huidige markt horen. Wij als Mobc spelen daar op in.


Onze klantenkring is dan ook zeer divers. Onze aandacht gaat veelal uit naar bedrijven met 1 tot 50 werknemers, want juist deze ondernemers kunnen zoveel besparen door relatief makkelijke ingrepen in de abonnementen structuur. Het laatste jaar zijn er steeds meer bedrijven die ons vinden op internet maar vooral de mond op mond reclame en tevreden klanten zorgen voor de expansie van Mobile Business Concepts. Door deze expansie zijn er ook gerenommeerde bedrijven bijgekomen die 100 plus medewerkers hebben.


Mobc; Meer service, Onafhankelijkheid, Betrouwbaarheid en Consequente kwaliteit