Zakelijkemobieletelefonie

Wilt u ook besparen op de huidige belkosten van uw bedrijf? Met mobiele telefonie van Mobc bent u verzekerd van flinke kostenbesparingen, de juiste dekking en een goede service. Mobc wil als onafhankelijke telecomadviseur voor haar klanten het beste abonnement, de beste service en de beste deal behalen.
Mobc behaald dit door haar ervaring van zakelijke mobiele telefonie te gebruiken om de situatie van de klant duidelijk en helder in kaart te brengen. Zodat men inzicht krijgt in de huidige kostenstructuur, en laat duidelijk zien hoe men flink op deze kosten kan besparen.


Mobc heeft een systeem ontwikkeld waarbij uw laatste 3 maandfacturen worden ingebracht. Wij laten door middel van objectieve analyse van deze uitkomst zien waar de pijnpunten binnen uw belgedrag en huidige kosten van uw bedrijf zitten.
Veel voorkomende situaties...
Bellen uw werknemers veel onderling?
Betaald u per minuut?
Wordt er veel van- en naar het buitenland gebeld?
Gaat het om lange of korte gesprekken
Data gebruik binnen of buiten bundels


Vragen die van belang zijn voor de keuze van het beste zakelijke abonnement. Op basis van deze analyse adviseren wij het optimale abonnement voor zakelijk mobiel bellen in uw organisatie.

Daarnaast zorgt Mobc voor de beste deal voor uw bedrijf. Vanwege de samenwerking met alle providers in Nederland en door collectief in te kopen kunt u meeprofiteren van de schaalvoordelen en aantrekkelijke tarieven voor zakelijk mobiel bellen.

Naast de vele verschillende zakelijke telefoon abonnementen leveren wij als extra service ook de hardware (telefoons, smartphones, iPad etc).